Laboris.net

Curso relacionado

Curso de La necessitat de Planificar la successió: Aspectes civils i fiscals

Escuela Europea de Formación Continua. EEFC.
Escuela Europea de Formación Continua. EEFC.

Curso Semipresencial en Barcelona (Barcelona)

Precio: 890 €

Resumen del curso


Dirigido a: Col·legiats exercents. Col·legiats no exercents. Empleats i col·laboradors".

Temario completo de este curso

"

Després de les modificacions establertes pel codi Civil de Catalunya relatiu a successions, la reforma de l’impost sobre Successions i Donacions efectuada per la Generalitat de Catalunya, en la Llei de Mesurers Fiscals i Financeres per al 2010 i tenint en compte el Projecte de Llei de regulació de l’impost sobre Successions i Donacions, actualment en el Parlament, cal que els ciutadans, tinguin les nocions bàsiques per a planificar la successió de manera òptima, tenint en compte les novetats jurídiques i fiscals.

Programació:

1. Donar a conèixer les nocions bàsiques de Dret de successions, juntament amb la fiscalitat aplicable per tal de poder prendre les decisions més acurades a l’hora de redactar un testament i planificar l’herència.

2. La nova regulació del dret successor català: la inhabilitat successòria, tipus de testaments, possibilitat de revocar un testament, conseqüències de les crisis de parella, fideïcomisos, l’usdefruit vidual, la llegítima, la nova causa de desheretament, la successió contractual, etc.

3. L’impost sobre successions i donacions després de la reforma: modificacions en les reduccions, tractament de l’habitatge habitual, activitats empresarials, participacions en societats.

4. Economies d’opció en successions: planificar una herència, preparació d’un testament eficaç.

"
 
ver temario completo
 
  

Más cursos relacionados de Legal

Recomiéndanos | Laboris.net en inicio | Favoritos | Contáctenos | Acerca de Laboris.net | Condiciones de uso | Política de privacidad | Oferta de empleo | Política de cookies

SCM Spain © 2024 EMAGISTER Servicios de formación, S.L.