Laboris.net

Curso relacionado
  •  Escuela Europea de Formación Continua. EEFC. Escuela Europea de Formación Continua. EEFC.
    PRECIO: A consultar
    CURSO:Presencial en Barcelona

    Se entrega al alumno el temario. Clase de defensa personal en gimnasio, clase de primeros auxilios. Requisitos: Ser mayor de 18 años. Carecer de antecedentes penales. Conocimientos básicos de las lenguas oficiales de Catalunya. Tener ciudadanía español...

Curso de Controlador de Acceso (Barcelona) (Parets del Vallès)

As Formación
As Formación

Curso Presencial en Badalona (Barcelona)

Precio: 195 €
Duración: 12 días

Resumen del curso

Se entrega al alumno el temario. Clase de defensa personal en gimnasio, clase de primeros auxilios. Todo incluido en el precio.

Requisitos: Ser mayor de 18 años. Carecer de antecedentes penales. Conocimientos básicos de las lenguas oficiales de Catalunya. Tener ciudadanía española, de otro país de la Unión Europea o tener permiso de residencia o trabajo. Para obtener la habilitación para ejercer como control de accesos, hay que ASITIR a un curso de 60 horas y SUPERAR UN EXAMEN FINAL en el propio Centro

A quién va dirigido: A todo el personal que que quiera formarse en el mundo de la seguridad que reúna los requisitos. Puedes consultar nuestra oferta de cursos en www.siasformacion.com

Temario completo de este curso

Tema 1. Normativa aplicable i les funcions del personal de control d'accés a determinats establiments d'espectacles i activitats recreatives, segons aquest Reglament.

Tema 2. Principi d'igualtat i prohibició de discriminació d'accés de les persones per motius de naixement, raça, sexe, religió, opinió, discapacitat, orientació sexual, identitat de gènere o qualsevol altra condició o circumstància social o personal. Regulació del dret d'admissió de conformitat amb aquest Reglament.

Tema 3. Mesures de seguretat als establiments oberts al públic: plans de seguretat, plans d'autoprotecció, seguretat contra incendis, evacuació, assistència sanitària, farmaciola i infermeria, tot d'acord amb aquest Reglament i la resta de normativa aplicable.

Tema 4. Full de reclamacions: què és, dret del públic, quan s'ha de lliurar, model oficial i manera d'omplir-lo i obligació de disposar-ne, segons el que determinen aquest Reglament i la normativa específica en aquesta matèria.

Tema 5. Horaris de tancament, d'acord amb aquest Reglament i les ordres vigents del departament competent en matèria d'espectacles públics i activitats recreatives.

Tema 6. Persones menors i el seu accés als establiments oberts al públic, als espectacles i a les activitats recreatives. Prohibició de venda i subministrament de tabac i alcohol a les persones menors d'edat. Les discoteques de joventut. Tot d'acord amb aquest Reglament i la resta de normativa aplicable.

Tema 7. Prohibició d'armes i d'objectes potencialment perillosos als locals oberts al públic, d'acord amb aquest Reglament i la resta de normativa aplicable.

Programa de mòdul de caràcter pràctic

 
ver temario completo
 
  

Más cursos relacionados de Seguridad y vigilancia

Recomiéndanos | Laboris.net en inicio | Favoritos | Contáctenos | Acerca de Laboris.net | Condiciones de uso | Política de privacidad | Oferta de empleo | Política de cookies

SCM Spain © 2024 EMAGISTER Servicios de formación, S.L.