Laboris.net

Curso relacionado
  •  UDIMA UDIMA
    PRECIO: A consultar
    CARRERA UNIVERSITARIA:Distancia

    Ciencia Histórica. Conceptos y Etapas de la Historia Universal Geografía General Historia Social y Política Contemporáneas Tecnología y Gestión de la Información y del Conocimiento H...

Postgrado en Certificat Universitari en Sistemes de Gestió de Documents. 4ª edición

En estos momentos el centro Universidad de Valencia/Fundación Universidad-Empresa Adeit no tiene la matrícula abierta para este curso.

Universidad de Valencia/Fundación Universidad-Empresa Adeit
Universidad de Valencia/Fundación Universidad-Empresa Adeit

Postgrado Online

Precio: 200 €
Duración: 3 meses

Resumen del postgrado

"Direcció i gestió d'arxius de qualsevol tipus d'institució pública o privada. Organització i tractament de documents tant textuals com electrònics. Arxiver/a i gestor de documents en qualsevol tipus d'institució. (Arxius municipals, provincials, històrics, nacionals, d'empresa, universitaris, de fundacions, d'associacions...)"

Objetivos: Amb el principal objectiu d'estudiar les darreres novetats en el camp dels arxius i de l'arxivística, aquest diploma analitzarà l'impacte dels avançaments tecnològics en la gestió administrativa de les diferents institucions i els seus arxius, pretén conèixer els sistemes de gestió de documents, tant digitals com en format en paper i la seua implantació i la seua implantació en empreses i institucions. Tanmateix s'estudiarà l'aplicació de les normes nacionals i internacionals en matèria d'administració electrònica i els problemes específics que té el document digital per a llur conservació al llarg del temps com document d'arxiu.

Requisitos: Diplomatura de Biblioteconomia i Documentació. Grau d'Informació i Documentació. Llicenciatura en Documentació. Arxivers en exercici i membres de l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents Valencians, i altres titulacions relacionades com ara Grau en Dret, ADE, ADE-DRET, Grau en Informàtica.

A quién va dirigido: Diplomatura de Biblioteconomia i Documentació. Grau d'Informació i Documentació. Llicenciatura en Documentació. Arxivers en exercici i membres de l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents Valencians, i altres titulacions relacionades com ara Grau en Dret, ADE, ADE-DRET, Grau en Informàtica.

Información adicional

Realización del curso de enero de 2019 a marzo de 2019. Horario: Aula Virtual ADEIT

 
ver información adicional
 

Temario completo de este curso


1. Documents digitals i arxius
2. Sistemes de gestió de documents
3. El futur dels documents electrònics
 
ver temario completo
 
  

Más cursos relacionados de Ciencias sociales

Recomiéndanos | Laboris.net en inicio | Favoritos | Contáctenos | Acerca de Laboris.net | Condiciones de uso | Política de privacidad | Oferta de empleo | Política de cookies

SCM Spain © 2024 EMAGISTER Servicios de formación, S.L.